BOCELLI I trygge hender med norsk guide

ANDREA BOCELLI I TOSCANA

Bli med oss til Toscana, og opplev den fantastiske tenoren Andrea Bocelli i hans egen hjemby ­Lajatico. Utendørs i «Teatro del Silenzio» vil hans utrolige sangstemme trollbinde deg! Man trenger ikke å være opera­entusiast eller forstå ­italiensk for å kose seg på denne unike årlige forestillingen. I tillegg besøker vi sjarmerende byer, og hygger oss med god mat og vin! Konserten og alle utfluktene er inkludert i prisen:

 

  • Konsert med Andrea Bocelli
  • Lucca
  • Vintur i Chianti
  • Firenze

 

Kontakt oss gjerne på telefon 52704705  (mandagfredag, 818) eller send e-post til nytt@nyttig.no. Lyst til å lese mer om Nytt & Nyttig Reiser? Klikk her.

 

Ankomst TOscana

Vi bor fem netter på hotell i sentrum av rolige og trivelige Montecatini Terme. På ankomstdagen reiser vi rett til hotellet og slapper av med en middag.

 

Inkludert i utflukt: middag

 

KONSERT MED ANDREA BOCELLI

Formiddagen til egen disposisjon før vi spiser middag sammen og drar på konsert. Andrea Bocelli ble født i den toskanske lille byen Lajatico i 1958. Han utdannet seg til jurist, men han valgte snart å satse på musikken i stedet for jusen. På grunn av grønn stær mistet han gradvis synet og ble helt blind allerede som 12-åring. I dag er han en av de få klassiske sangerne som også er blind, og han har solgt over 70 millioner album på verdensbasis. Vi har æren av å oppleve ham på hjemmebane, og skal nyte vakker sang på utendørsarenaen «Teatro del Silenzio». Denne konserten gjennomføres kun én gang i året – en opplevelse for livet!

 

Inkludert i utflukt: middag

 

Vil du oppgradere?

 

 

Har du lyst til å komme litt nærmere Andrea Bocelli? Billetter i kategori «Poltroncina» (lilla felt på bildet) er inkl. i pakkeprisen. Nå har vi også fått tilgang til noen billetter i kategori «Poltronissima» (rosa felt på bildet).

 

 

Vi garanterer plass innenfor den enkelte kategori, ikke nøyaktig seteplassering/setenr. Generelt sett er det ikke lov med store vesker på konserter. Har man rullestol, rullator eller krykker er det viktig å opplyse om dette på forhånd. Guiden vil gi deg mer informasjon på destinasjonen.

 

 

LUCCA

Lucca er en fredelig by som i flere århundrer har vært kjent for sin silkeproduksjon og særdeles gode olivenolje. Byens store sønn er komponisten Giacomo Puccini. Lucca er omkranset av en intakt bymur som ble omgjort til park på 1800-tallet. Innenfor bymurene møter vi en bortimot bilfri verden, der gatene er fylt av små forretninger og antikkmarkeder. Du får også se restene av et amfiteater som i dag fremstår som en oval piazza omgitt av leiligheter bygd på de gamle tribunene. Plassen huser flere karakteristiske forretninger der man kan få kjøpt gamle kuriosa samt lokalproduserte varer.

 

Inkludert i utflukt: lunsj og middag

 

VINTUR I CHIANTI

Vi drar på oppdagelsesferd gjennom de toskanske åssidene, kjent for de mange druerankene og produksjonen av berømte viner som Chianti og Vino Nobile. På folkemunne har området fått tilnavnet Chianti­land, kjent allerede i middelalderen som et vinproduserende område. Den korte og tykke lille flasken innpakket i en stråkurv brukes sjelden nå til dags, men vinen er minst like god som før. Vi besøker en tradisjonell toskansk vingård hvor vi smaker på både viner og lekre toskanske matretter.

 

Inkludert i utflukt: lunsj og middag

 

FIRENZE

Firenze var på et tidspunkt den mektigste byen i Toscana. Byens rikdom førte til at mange kunstnere og intellektuelle samlet seg her under renessansen. Kjente kunstnere som Michelangelo, Botticelli og Donatello satte sitt preg på omgivelsene. Du får se en av Europas største katedraler, Santa Maria del Fiore, også kjent som «Il Duomo». Byens høyeste bygning er et vakkert og imponerende syn, rikt dekorert i flerfarget marmor. I denne vakre byen finner du også Uffizi-museet, et av verdens fremste innen renessansekunst, bygd av den mektige Medici-familien for å huse kunstskattene deres. Et besøk i Firenze er ikke komplett uten å utforske en av de mange gatebodene der utvalget i italiensk skinn og lær er enormt.

 

Inkludert i utflukt: lunsj og middag

 

EN BEHAGELIG OG TRYGG FERIE

En viktig grunn til at våre turer har blitt så populære er utvilsomt Nyttig-guiden. Alle våre turer er ledet av våre egne, norsktalende guider. Hun eller han vil ta imot deg på flyplassen i Italia, og lede de inkluderte utfluktene. Med audiosystemer (øretelefon og mottaker) kan du enkelt og tydelig høre hva guiden forteller under omvisninger og guidede byturer.

 

Alle Nytt & Nyttig-guider fullfører årlig førstehjelpskurs i regi av Røde Kors, og er i tillegg utstyrte med hjertestartere. Før du reiser fra Norge og under oppholdet vil du bli oppdatert om hva som skjer gjennom hyggelige tekstmeldinger fra guiden. Skulle det være et nødstilfelle, har du alltid guidens nødnummer for hånden.

 

Ønsker du å vite mer om hotellet vi bruker i Toscana, kan du lese litt om det her.

 

Hvis konserten mot formodning skulle bli avlyst, vil kun verdien av selve konsertbilletten bli refundert.

 

Kontakt oss gjerne på telefon 52704705 (mandagfredag, 818) eller send e-post til nytt@nyttig.no. Lyst til å lese mer om Nytt & Nyttig Reiser? Klikk her.

 

Se avreisedatoer eller bestill din tur her.

 

Ring for påmelding eller spørsmål 52704705

Nytt & Nyttig AS

 fnr 965323538

Longhammarv 11

5536 Haugesund

BOCELLI I trygge hender med norsk guide
BOCELLI I trygge hender med norsk guide
BOCELLI I trygge hender med norsk guide
BOCELLI I trygge hender med norsk guide
BOCELLI I trygge hender med norsk guide
BOCELLI I trygge hender med norsk guide
BOcelli I trygge hender med norsk guide
BOcelli
BOcelli I trygge hender med norsk guide
BOcelli I trygge hender med norsk guide
BOcelli I trygge hender med norsk guide